Lamellenroosters RVS

RVS lamellenroosters zijn geschikt voor bijvoorbeeld het afvoerkanaal van de afzuigkap. Lamellenroosters werken door middel van overdruk die de lamellen opent en zijn daarom enkel geschikt voor mechanische ventilatie. Een RVS lamellenrooster wordt ook wel een overdrukrooster genoemd in verband met de overdruk die nodig is voor het functioneren. RVS overdrukroosters zijn bij RVS-Products verkrijgbaar in alle gangbare maten.

Zwarte lamellenroosters

Zwarte lamellenroosters vormen een stijlvolle afwerking van de ventilatieopeningen in uw gevel. Zwarte RVS lamellenroosters sluiten perfect aan op het zwart of antraciet design van uw huis en vormen zo een geheel met de rest van uw afwerking. RVS-Products heeft verschillende varianten RVS lamellenroosters in haar assortiment. Onze lamellenroosters passen op de gangbare maten van ventilatie- en luchtafvoerkanalen.

Lamellenroosters afzuigkap

Lamellenroosters afzuigkap vormen een goede afsluiting voor de uitgang van uw afzuigkanaal. Door middel van de overdruk van uw afzuigkap openen de lamellen zich en kan de afgezogen lucht ontsnappen. Wanneer de afzuigkap niet in gebruik is sluit de afzuigkap RVS roosters haar lamellen en is het ventilatiekanaal beschermt tegen vuil en regeninslag.  Een RVS lamellenrooster afzuigkap vormt op deze manier de ideale afsluiting van het afzuigkanaal van uw afzuigkap.

Lamellenrooster gevel

Lamellenrooster gevel is een regenwater werende afsluiting van de ventilatiekanalen in uw gevel. RVS lamellenroosters gevel zijn duurzame en onderhoudsvrije gevelroosters voor uw ventilatiekanaal. Lamellenroosters in uw gevel zorgen voor een stijlvolle afsluiting en voorkomen invliegende vogels. Een lamellenrooster is enkel geschikt voor een ventilatiekanaal met mechanische ventilatie.