Maandag 29 mei (2e Pinksterdag) zijn wij gesloten. Uw bestelling kan één dag vertraging oplopen.

Schroefogen

Schroefogen zijn veelzijdig inzetbaar en worden gebruikt voor allerlei toepassingen. Onze website levert een groot assortiment aan schroefogen. Ons aanbod varieert van een eenvoudig schroefoog M8 en schroefoog met houtdraad, tot meer specialistischere schroefogen zoals een schroefoog zwaar. Op deze manier vindt u altijd wat u zoekt!

RVS schroefogen kopen

RVS schroefogen kopen is een economische en duurzame beslissing, ongeacht of het om RVS schroefogen groot of RVS schroefogen klein gaat. Dankzij de corrosiebestendigheid van het RVS heeft u namelijk jarenlang plezier van onderhoudsarme schroefogen. Zeker bij RVS schroefoog zwaar kan de corrosiebestendigheid groot verschil maken in de levensduur van het product.

Formaten schroefogen

Het is belangrijk om het schroefoog te bestellen dat de juiste maat heeft voor uw project. Of het nu gaat om kleine maten zoals schroefoog M4, schroefoog M5 en schroefoog M6, of om grotere varianten zoals schroefoog M8, schroefoog M10 of schroefoog M12. Ook kunt u bij ons kiezen tussen verschillende RVS kwaliteiten. Ons aanbod varieert van het veelgebruikte RVS-304, tot het kwalitatief hoogwaardige RVS-316 dat geschikt is voor toepassingen in kustgebieden, sanitaire voorzieningen, zwembaden en de watersport.

RVS schroefoog met houtdraad

Schroefogen met houtdraad zijn essentieel voor de inrichting van elke tuin. Of het nu gaat om het monteren van de schutting, of om het ophangen van een schommel. Ook in huis zijn Schroefogen met houtdraad onmisbaar. Variërend van een windhaak voor de buitendeur, tot het ophangen van de waslijn. Kortom, een schroefoog met houtdraad komt altijd van pas!