Winkelwagen

Soorten RVS

RVS-304 (A2)

RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden).

RVS-316 (A4)

RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren.

RVS-Look (Zamak)

Zamak is een legering die bestaat uit een combinatie van zink, aluminium, magnesium en koper. Het is roestvrij en goedkoper dan RVS, want het is makkelijker te gieten dan roestvrijstaal. Zamak met een RVS-Look komt u veel binnenshuis tegen in een droge omgeving. De zinklegering is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt onder meer gebruikt bij glasklemmen. RVS-Look is goed te combineren met andere RVS producten, kleurverschil is niet of nauwelijks te zien.

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenZeer nette levering. Alles klopte perfect. Prima verpakt en mooi op het juiste tijdstip geleverd. Prima gedaan
- Beek En Donk - 23 februari 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenProduct conform kenmerkenVerbeterpuntenInformatie in leveringsproces kan beter.
- 19 februari 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnel, goede producten
- Blitterswijck - 19 februari 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntengoede advies, snelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding
- 19 februari 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenIk heb in september 2018 iets besteld bij dit bedrijf, maar later bleek dat het niet voorradig was. Het werd netjes en snel afgehandeld.VerbeterpuntenHou uw website up-to-date zodat klanten niet mis-bestellen. Dat was in mijn geval ook zo. Na mijn melding hiervan hebben ze de website aangepast.
- Landgraaf - 19 februari 2019

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenPrima samenwerking
- Den Hoorn - 19 februari 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenRuime keuze, tegen scherpe prijzen. Snelle levering
- Goor - 18 februari 2019