Maandag 29 mei (2e Pinksterdag) zijn wij gesloten. Uw bestelling kan één dag vertraging oplopen.

RVS Ankerplaten

RVS ankerplaten zijn essentieel voor het bouwen van een stevige en veilige constructie. Wij leveren een breed scala aan RVS ankerplaten voor diverse toepassingen. Variërend van grote ankerplaten voor toepassingen in damwanden en gebouwen, tot kleinere modellen voor het gebruik in balustrades, trapleuningen en hekwerken. Ongeacht welke variant van een RVS ankerplaat u nodig hebt, bij ons kunt u terecht! Wij leveren ook RVS geperforeerde plaat en RVS rond voor uw toepassing.

RVS geperforeerde plaat

RVS geperforeerde plaat is een veelgebruikte toepassing in de industrie en bouw, bijvoorbeeld als muurplaat om ankers in te monteren. Uiteraard is er ook een dunnere RVS plaat met gaatjes voor andere toepassingen. RVS plaat geperforeerd heeft als grote voordeel dat deze zeer corrosiebestendig is dankzij de eigenschappen van het materiaal. Voor een geperforeerde RVS plaat van RVS-316 geldt dat deze ook bestand is tegen chloorwater en zout.

RVS plaat rond

RVS plaat rond is een perfecte ankerplaat voor het bevestigen van leuninghouders en andere toepassingen voor balustrades, trapleuningen of hekwerken. Een ronde RVS plaat sluit naadloos aan op de esthetische uitstraling van dergelijke bouwwerken en zorgen daarnaast voor een stevige verankering. Met een ronde RVS ankerplaat kiest u daarmee voor de perfecte combinatie tussen stevigheid, veiligheid en uitstraling. Perfect voor al uw projecten!