Maandag 29 mei (2e Pinksterdag) zijn wij gesloten. Uw bestelling kan één dag vertraging oplopen.

RVS Snapsluitingen

Een RVS snapsluiting of ‘triggersnap’ is het perfecte hulpmiddel voor het koppelen of bevestigen van voorwerpen, kabels en touwen. RVS Products levert snapsluitingen van zowel RVS-316 als aluminium in verschillende soorten en maten. Ook voor een dubbele snapsluiting, snapsluiting met warteloog, snapsluiting met wartelgaffel en snapsluiting enkel oog bent u bij ons aan het juiste adres. Breeklast van de verschillende RVS snapsluitingen staat beschreven in de productomschrijving.

Snapsluiting kopen

Snapsluiting kopen? Bij RVS Products bent u aan het juiste adres! Snapsluitingen van RVS in diverse soorten en maten vindt u in ons uitgebreide assortiment. Koop snapsluitingen RVS tegen scherpe prijzen en snelle levertijden in onze webshop. Bij ons koopt u de snapsluiting die u zoekt.

Snaphaken

Snaphaken RVS zijn een effectieve oplossing voor snelle en eenvoudige bevestiging van uw touwen, kabels of andere verbindingsmiddelen. Snaphaken zijn bij RVS Products leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen op deze pagina. Koop een snaphaak of snapsluiting in onze webwinkel en krijg deze snel thuis afgeleverd. Snaphaken RVS zijn door de bescherming tegen roest duurzaam, stevig en geschikt voor gebruik in zowel binnen- als buitenruimtes.