Maandag 29 mei (2e Pinksterdag) zijn wij gesloten. Uw bestelling kan één dag vertraging oplopen.

Deurstoppers

Een deurstopper RVS is een onmisbaar onderdeel voor de afwerking van uw kantoorruimte, huis of boot. Zonder deurstopper zullen uw deuren immers al snel beschadigd raken, om nog maar te zwijgen over de geluidsoverlast! RVS deurstoppers vormen een duurzame en stevige oplossing hiervoor. Wij hebben een groot aanbod, of het nu gaat om een RVS deurstopper wand of vloer, bij ons bent u aan het juiste adres. Ook leveren wij RVS deurstopper buiten van RVS-316 die bestand zijn tegen zout water en chloor, ideaal voor gebruik bij uw boot, zwembad of sanitair!

Deurstoppers RVS kopen

Deurstoppers RVS kopen doet u natuurlijk in onze webshop. Een RVS deurstopper vindt u bij ons tegen een scherpe prijs en wordt bij u thuis afgeleverd. Een deurstopper RVS is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en onderhoudsarm. Dankzij het materiaalsoort is een deurstopper van roestvast staal bestand tegen langdurig gebruik en zal deze niet zomaar kapotgaan.

RVS deurstopper buiten

RVS deurstopper buiten is een duurzaam product. Dankzij de corrosiebestendigheid is de deurstopper namelijk bestand tegen de weersinvloeden en gaat daardoor lang mee. Voor een buitendeur deurstopper van RVS-316 geldt daarnaast dat deze ook toegepast kan worden in zwembaden, sanitaire voorzieningen, scheepvaart of andere omgevingen waarin het metaal met zout of chloor in aanraking komt. Een deurstopper maritiem gebruik voor in de watersport is daarnaast vaak voorzien van een vastzetmechanisme om deuren ook direct vast te zetten.

RVS binnendeurstopper

RVS binnendeurstopper, een goede keuze! Vanwege het hygiënische karakter van RVS is een binnendeurstopper namelijk een erg schone keuze voor uw woning of kantoor. Ook passen RVS deurstoppers in elk interieurontwerp vanwege de esthetische en stijlvolle uitstraling. RVS binnendeurstoppers zijn eenvoudig in onderhoud en kunnen tegen een stootje.

RVS deurstopper wand

RVS deurstopper wand is veelzijdig toepasbaar. Of het nu gaat om uw woning, kantoor, of plezierjacht, in ons grote aanbod vindt u altijd een passende variant! Wij leveren een groot assortiment aan deurstopper wand  varianten. Van luxueuze design wandstoppers tot eenvoudige gebruiksvoorwerpen. Uiteraard zijn wanddeurstoppers verkrijgbaar in verschillende RVS soorten en afwerkingen.