Hengen

RVS hengen zijn ideaal voor het ophangen van poorten, tuinhekken, hekken en andere vormen van (zware) deuren. Op onze website vindt u een uitgebreid aanbod aan RVS hengen, RVS duimen, kruishengen, plaatduimen en staarthengen. Er zijn drie soorten hengen. Dit zijn de kruisheng, staartheng en duimheng. Elke soort heeft zijn eigen voordelen en nadelen.
Sorteer op
Kruisheng 300 mm RVS-304
 8,98 incl. btw  7,42 excl. btw
Morgen verzonden
Kruisheng 400 mm RVS-304
 8,72 incl. btw  7,21 excl. btw
Morgen verzonden
Kruisheng zwaar 500 mm RVS-304
 31,82 incl. btw  26,30 excl. btw
Morgen verzonden
Schroefduim 16 x 145 mm RVS-304
 4,11 incl. btw  3,40 excl. btw
Morgen verzonden
Heng 16-600 mm m/punt RVS-304
 33,81 incl. btw  27,94 excl. btw
Morgen verzonden
Heng 16-600 mm halve maan RVS-304
 32,91 incl. btw  27,20 excl. btw
Morgen verzonden

6 producten

per pagina

Hengen kopen

RVS hengen kopen? Kijk niet verder dan onze webshop! Hengen online bestellen doet u eenvoudig en snel, terwijl ons ruime assortiment u meer dan genoeg keuzemogelijkheden aanbiedt. Uiteraard zijn onze producten scherp geprijsd en worden de producten netjes bij u afgeleverd.

Hengen en duimen

Verstelbare hengen zijn een ideale oplossing voor uw poorten en hekwerken. Sluit de poort niet meer goed door het wegzakken van de schutting of de invloed van weersomstandigheden op het hout? Met verstelbare hengen en RVS duimen kunt u de poort eenvoudig opnieuw afstellen. Zo blijft uw poort of hekwerk onderhoudsarm!

Kruishengen RVS

Kruishengen vormen de basis van een goed hek. Daarom leveren wij een grote diversiteit aan RVS kruishengen in verschillende maatvoeringen en varianten. Van gangbare kruishengen 500mm en kruishengen 300mm tot kleine maten voor een huis-tuin-en-keuken hek, wij hebben het voor u in huis. De kruishengen zijn leverbaar in verschillende afwerkingen en varianten.

RVS plaatduimen

Net zoals verstelbare hengen zijn ook verstelbare plaatduimen de perfecte oplossing voor het onderhoud van een schutting of poort die wordt blootgesteld aan (extreme) weersomstandigheden. Verstel de plaatduimen wanneer nodig en zorg er op deze manier voor dat uw poort soepel open en dicht blijft gaan! Op deze manier gaat uw poort langer mee en kunt u er jarenlang plezier van hebben! Dankzij de corrosiebestendige eigenschappen van het RVS zijn de plaatduimen goed bestand tegen langdurig en intensief gebruik in de buitenruimte.

RVS schroefduimen

Schroefduimen zijn perfecte bevestigingsmiddelen met talloze toepassingen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld worden gebruikt als jashaak, maar ook als ophangpunt voor plantenbakken of boekenplanken. Voor de laatste twee categorieën is het belangrijk om wel voor een groot formaat schroefduimen te kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schroefduimen 16mm of groter.

Staartheng RVS

Staarthengen vindt u in ons aanbod in verschillende soorten en maten. Een staartheng scharnier van RVS gaat lang mee en is bestand tegen langdurig gebruik in extreme omstandigheden. Een staartheng groot nodig? In ons assortiment is dat geen enkel probleem! Ook voor kleinere modellen bent u bij ons aan het juiste adres.