RVS balusters en RVS vloersteunen

RVS balusters en RVS vloersteunen nodig voor uw hekwerk of trapleuning? RVS-Products levert het! In ons grote assortiment aan staanders en balusters vindt u vele verschillende materialen, vormen, afwerkingen en maatvoeringen. Van trapbalusters tot buisklemmen en van wandconsoles tot bodemflenzen. Wij leveren onze staanders zowel in RVS-316 en RVS-304, als in RVS-Look.

Buisklem RVS

RVS buisklemmen maken het mogelijk om uw balusters op verschillende manieren te bevestigen. Door middel van een buisklem wordt het mogelijk om een staander op een verticaal oppervlak te bevestigen. Hierdoor kunt u uw baluster inzetten voor het maken van een trapbalustrade. RVS-Products levert buisklemmen in verschillende modellen zodat deze volledig aansluit op de stijl van uw project of woning!

Trapbalusters

RVS trapbalusters vormen de ijzersterke basis van uw trapleuning. Door het gebruik van staanders kunt u uw trap voorzien van een trapleuning zonder dat u afhankelijk bent van de aanwezigheid van bijvoorbeeld een muur en leuningdragers. Een trapbaluster is gemakkelijk te bevestigen aan een verticaal oppervlak. Dit kan onder meer door het gebruik van een RVS buisklem of wandconsole. Met een RVS baluster heeft u een stevig fundament voor het begin van uw hekwerk.

RVS vloersteunen

RVS vloersteunen geven uw hekwerk een rotsvaste verankering in de ondergrond.  RVS-Products levert diverse vloersteunen. Variërend van kleine vloersteunen voor binnen gebruik, tot grote balusters voor het hekwerk bij uw balkon of zwembad. Uiteraard zijn onze staanders leverbaar in verschillende RVS varianten en maatvoeringen.

Wat is een baluster?

Een baluster is een staander die het fundament vormt van uw hekwerk of balustrade. De baluster draagt het hekwerk of trapleuning en verankert deze in het grondvlak waarop u uw hekwerk wenst te plaatsen. Balusters kunnen op een horizontaal grondvlak geplaatst worden. Het is echter ook mogelijk om deze op een wand te bevestigen, bijvoorbeeld via een buisklem of door het gebruik van een trapbaluster.