Raamuitzetters

RVS raamuitzetters, wie gebruikt ze niet? Een raamuitzetter is de perfecte manier om ramen ook bij winderig of stormachtig weer open te kunnen zetten. Met een keuze voor RVS raamuitzetters maakt u een duurzame en economische keuze waar u jarenlang plezier van heeft. De producten zijn onderhoudsarm en gaan jarenlang mee, ook in extreme omstandigheden.
Sorteer op
Intersteel Raamuitzetter met stelpennen zwart
 21,00 incl. btw  17,36 excl. btw
2-5 werkdagen
Massieve raamuitzetter Piet Boon ONE PB305 brons
 101,05 incl. btw  83,51 excl. btw
2-5 werkdagen
Massieve raamuitzetter Piet Boon ONE PB305 mat wit gecoat
 101,05 incl. btw  83,51 excl. btw
2-5 werkdagen
Massieve raamuitzetter Piet Boon ONE PB305 mat zwart gecoat
 101,05 incl. btw  83,51 excl. btw
2-5 werkdagen
Massieve raamuitzetter Piet Boon ONE PB305 mat geslepen
 101,05 incl. btw  83,51 excl. btw
2-5 werkdagen

5 producten

per pagina

Zwarte raamuitzetters

Zwarte raamuitzetters zijn stijlvol en trendy. Ze sluiten aan bij de laatste ontwerpstijlen voor de interieurbouw en vormen een perfecte match voor uw woning of bedrijfspand. Raamuitzetters zwart leveren wij tegen scherpe prijzen en in verschillende maatvoeringen en varianten. Zo vindt u de raamuitzetter die past bij wat u nodig heeft!

Telescopische raamuitzetters

Telescopische raamuitzetters zijn ideaal voor gebruik bij smalle ramen. Met een telescoop raamuitzetter is het mogelijk om een raamuitzetter te monteren bij een raam dat te smal is voor een normale raamuitzetter. Naast telescopische raamuitzetters bieden wij ook raamuitzetters met diverse afwerkingen en ontwerpstijlen aan. Zo leveren we bijvoorbeeld zwarte raamuitzetters en wit gecoate raamuitzetters.

Raamuitzetter kiepraam

Voor kiepramen zijn raamuitzetters essentieel. Zonder het gebruik van de juiste raamuitzetters loopt u het risico dat de raamuitzetter niet bestand is tegen het gewicht van het kiepraam. Kies daarom voor een RVS raamuitzetter, deze zijn bestand tegen de krachten die op het raam komen te staan en de corrosieve werking van weerselementen. Of het nu gaat om een raamuitzetter kiepraam of een raamuitzetter klepraam, bij ons bent u aan het juiste adres!

Raamuitzetters kopen

Raamuitzetters kopen doet u eenvoudig en snel via onze website. In ons grote assortiment vindt u een ruim aanbod aan raamuitzetters in diverse varianten en afmetingen. Wij leveren ons aanbod tegen scherpe prijzen en met een snelle levertijd. Raamuitzetters online bestellen gaat eenvoudig, waarbij zakelijke klanten gemakkelijk op rekening bestellen.