Maandag 29 mei (2e Pinksterdag) zijn wij gesloten. Uw bestelling kan één dag vertraging oplopen.

RVS Harpsluitingen

RVS harpsluitingen worden veel gebruikt bij hijskranen en andere middelen waarmee het mogelijk is om dingen te hijsen. Ook voor het bevestigen van kettingen en het zekeren van vracht worden harpsluitingen RVS veelvuldig ingezet. Daarom beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan harpsluitingen groot formaat, waarmee het mogelijk is om zware ladingen te hijsen. Een harpsluiting 10 ton of harpsluiting 2 ton breeklast is geen enkel probleem. Onze grootste harpsluitingen hebben een maximale breeklast die kan oplopen tot meer 20 ton.

RVS harpsluiting kopen

RVS harpsluitingen kopen doet u eenvoudig en snel in onze webshop. Binnen ons uitgebreide assortiment harpsluitingen vindt u verschillende varianten, zodat u precies de harpsluiting kunt bestellen die u zoekt. Naast de standaard harpsluitingen, kunt u bij ons ook terecht voor een harpsluiting met binnenzeskant (inbus), harpsluiting met borgbout of harpsluiting met onverliesbare pen. Ook voor een harpsluiting met borgpin bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat is het verschil tussen een harpsluiting en een D-sluiting?

Het grote verschil tussen een harpsluiting en een D-sluiting, is de bewegingsruimte binnen het oog van de sluiting. Het oog van een harpsluiting is breder dan die van een D-sluiting, waardoor het mogelijk is om meerdere lussen of kettingen tegelijk aan de harpsluiting vast te maken. Dit maakt de harpsluiting tot een populaire toepassing voor hijskranen en andere hijsmiddelen. Het is belangrijk dat u voor een harpsluiting kiest met een breeklast die hoog genoeg is voor de toepassing waarvoor u het product wil gebruiken.

RVS harpsluiting assortiment

Het RVS harpsluiting assortiment van onze webwinkel is uitgebreid en voorziet in verschillende afmetingen. Harpsluiting afmetingen variëren bij ons van kleine 3 mm harpsluitingen voor de watersport en kamperen, tot harpsluiting groot 25 mm voor industriële toepassingen. Grote harpsluitingen zijn uitermate goed geschikt voor gebruik bij een ankerketting, groot zeiljacht of een bootkraan. Uiteraard is ons assortiment scherp geprijsd en leveren wij de producten thuis bij u af.