RVS Glasklemmen

RVS Glasklemmen zijn de basis van uw glasbalustrade. Door het duurzame RVS-304 of RVS-316 materiaal zijn de glasklemmen bestand tegen heftige omgevingsfactoren. Daarnaast leveren wij glasklemmen van Zamak-legering. Deze glasklemmen leveren een prachtig project tegen een scherpe prijs! Zamak glasklemmen zijn enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. RVS-Products heeft zowel vlakke glasklemmen, als glasklemmen die op buizen gemonteerd worden, onder een hoek staan of als scharnier functioneren. Uiteraard zijn onze glasklemmen geschikt voor een grote variatie aan glasmaten.

Zwarte RVS glasklem

RVS glasklemmen in het zwart zijn de laatste jaren een veel gekozen optie in de design wereld. Door het chique en strakke uiterlijk geeft een zwarte RVS glasklem uw hekwerk of balustrade een prachtig uiterlijk. RVS glasklem zwart afwerken is bijna voor elke RVS glasklem in ons assortiment mogelijk. Door de keuze voor een zwarte RVS glasklem wordt u dus nauwelijks beperkt in uw aanbod.

Glasklem vloer

Glasklemmen voor vloermontage maken het gemakkelijker om het gewicht van een glasplaat middels RVS glasklemmen te dragen. Het is dan niet meer nodig om het glas van gaten voor borgpennen te voorzien. Dit maakt vloerglasklemmen tot een essentieel onderdeel voor de slimme balustradebouwer. Ons assortiment beschikt over vloerglasklemmen in diverse maten en afwerkingen.

RVS glasklem rond

Een ronde RVS glasklem geeft andere verbindingsmogelijkheden dan de gangbare RVS glasklemmen. Het wordt hierdoor bijvoorbeeld mogelijk om een glasklem aan de zijkant van een koker of buis te monteren in plaats van er tegenaan. RVS glasklem rond kan een passend design vormen bij uw interieur of balkon. Ook voor andere glastoepassingen zijn ronde RVS glasklemmen zeer geschikt.

RVS glasklem muur

Een RVS muur glasklem is het meest voorkomende soort glasklem in ons assortiment. Door de vlakke zijde zijn deze glasklemmen geschikt om gemonteerd te worden op zowel kokers als muren. Een muur glasklem kan zowel in RVS-304 als RVS-316 kwaliteit geleverd worden. Daarnaast beschikken wij in ons assortiment ook over stijlvol en goedkoop Zamak. Zamak is niet corrosiebestendig en daarom alleen te gebruiken voor interieur-projecten.

RVS Glasklem douchewand

Een RVS douchewand glasklem is een onmisbaar onderdeel in uw badkamer. Het zorgt voor een stevige en stijlvolle montage van uw douchewand. Het RVS-Products assortiment varieert van complete douchewand stabilisatiesets tot scharnierende RVS glasklemmen voor douchedeuren. Ons aanbod levert alle onderdelen die u nodig heeft voor het monteren van uw douchewand.