Winkelwagen

Klantenservice

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Uw bestelling zal altijd binnen 5 werkdagen worden geleverd. Mocht de levertijd afwijken zullen wij contact met u opnemen.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Ja, dit is mogelijk. Na het voldoen van de betaling kunt u uw bestelling bij ons afhalen.

Onze adres is:
Mient 2
2903 LC Capelle ad IJssel

Wat is het verschil tussen RVS-304, RVS-316 en RVS-look?

RVS-304 (A2)
RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden).

RVS-316 (A4)
RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren.

RVS-Look (Zamak)
Zamak is een legering die bestaat uit een combinatie van zink, aluminium, magnesium en koper. Het is roestvrij en goedkoper dan RVS, want het is makkelijker te gieten dan roestvrijstaal. Zamak met een RVS-Look komt u veel binnenshuis tegen in een droge omgeving. De zinklegering is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt onder meer gebruikt bij glasklemmen. RVS-Look is goed te combineren met andere RVS producten, kleurverschil is niet of nauwelijks te zien.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Verzendkosten

Orders boven de € 50,- incl. btw
GRATIS verzending

Orders onder de € 50,- incl. btw
Nederland: € 4,50 – België: € 6,50

Direct contact

Telefoonnummer
010 – 451 89 71

E-mailadres
klantenservice@rvs-products.nl

Deze webwinkel is vanuit geloofsovertuiging op zondagen gesloten voor bestellingen.
Close