Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening
 

Heeft u uw bestelling afgehaald of is deze niet via DHL bezorgd? Download dan hier het retourformulier.
 

Wat is de retourperiode?
U heeft 30 dagen de tijd om uw bestelling of producten te retourneren. Deze 30 dagen gaan in wanneer het de bestelling volledig is afgegeven op het door u doorgegeven verzendadres.

 

Hoe moet ik mijn bestelling retourneren?
Pak het pakket zo goed mogelijk in meld uw retour aan of download het retourformulier. Vul deze in en doe dit formulier in de doos. Daarna kunt u het pakket versturen met een pakketdienst zoals PostNL of DHL.

 

Wat kost retourneren?
Retourneren is gratis. U betaalt alleen de verzendkosten die u maakt om het pakket naar ons terug te verzenden zelf. Wij rekenen hier € 6,75 voor in het retourportaal.

Als uw bestelling compleet geretourneerd wordt ontvangt u ook de verzendkosten uw uw aankoop terug.

 

Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Na ontvangst van uw retour ontvangt u zo snel mogelijk, uiterlijk 14 dagen na het aanmelden van uw retour het aankoopbedrag terug op het door u gebruikte rekeningnummer.

 

Kan ik maatwerk retourneren?
Producten welke op maat zijn gemaakt zoals complete trapleuningen, kettingen, maatwerk buizen of speciaal voor u geproduceerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.