U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening

stappenplan-retoruneren

Veelgestelde vragen over retourneren

Wat is de retourperiode?
U heeft 30 dagen de tijd om uw bestelling of producten te retourneren. Deze 30 dagen gaan in wanneer het de bestelling volledig is afgegeven op het door u doorgegeven verzendadres.

Hoe moet ik mijn bestelling retourneren?
Pak het pakket zo goed mogelijk in en download het retourformulier. Vul deze in en doe dit formulier in de doos. Daarna kunt u het pakket versturen met een pakketdienst zoals PostNL of DHL.

Wat kost retourneren?
Retourneren is gratis. U betaalt alleen de verzendkosten die u maakt om het pakket naar ons terug te verzenden zelf. Als uw bestelling compleet geretourneerd wordt ontvangt u ook de verzendkosten uw uw aankoop terug.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Na ontvangst van uw retour ontvangt u binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug op het door u gebruikte rekeningnummer.