Windhaken

Kent u het gevoel? Heeft u net de buitendeur geverfd, zit er alweer een kras op de verf omdat de deur in de wind heeft staan te klapperen. Windhaken vormen de perfecte oplossing voor dit probleem. Met een windhaak kunt u de deur eenvoudig vastzetten waardoor hij niet meer dicht kunt waaien. Perfect voor bescherming van de deur en van uzelf!
Sorteer op
Windhaak 160 mm + los oog RVS-304
 2,55 incl. btw  2,11 excl. btw
Morgen verzonden
Windhaak 200 mm + los oog RVS-304
 3,32 incl. btw  2,74 excl. btw
Morgen verzonden
Windhaak L = 100 mm + los oog RVS-304
 2,07 incl. btw  1,71 excl. btw
Morgen verzonden
Windhaak 250 mm + los oog RVS-304
 5,25 incl. btw  4,34 excl. btw
Morgen verzonden

4 producten

per pagina

Windhaken RVS

Met een windhaak van RVS weet u zeker dat u het beste type windhaak in huis heeft gehaald. Windhaken RVS vormen dankzij de eigenschappen van het RVS namelijk een duurzame en economische keuze. Dankzij de corrosiebestendigheid van RVS gaat een windhaak die van RVS gemaakt is namelijk lang mee, ook in extreme weersomstandigheden. Voor RVS-316 windhaken geldt zelfs dat ze bestand zijn tegen zout water, chloorwater en chemische aantasting. Ideaal voor toepassingen bij bijvoorbeeld strandhuisjes of zwembaden.

Windhaken deur

Windhaken kennen verschillende toepassingen, variërend van ramen en luiken tot deuren en hekken. Windhaken deur zijn hierbij het meest voorkomend en kunnen op verschillende deurtypes worden toegepast. Van windhaak kunstof deur tot stalen deur, zolang de windhaak van het juiste schroefdraad voorzien is en bestand is tegen het gewicht van de deur, is deze geschikt. Een windhaak deur monteren doet u eenvoudig met de schroeven die in de meeste gevallen worden meegeleverd. Kijk bij de producteigenschappen of de schroeven bij uw specifieke product worden meegeleverd of niet.

Windhaken RVS kopen

Winhaken RVS kopen doet u eenvoudig en snel via onze webwinkel. Windhaken online bestellen is bij ons mogelijk voor zowel particuliere als zakelijke klanten zonder minimale orderhoeveelheid. Zakelijke klanten bestellen hierbij eenvoudig op rekening zonder dat het aanmaken van een account noodzakelijk is. Uiteraard hanteren wij een snelle levertijd en worden de producten netjes thuis bij u afgeleverd.