RVS Slangklemmen

Slangklemmen zijn een belangrijk onderdeel voor de montage van leidingen of het bevestigen van slangen. Of het nu gaat om RVS slangklem groot of RVS slangklem klein, er is altijd wel een maatvoering die past op het door u gebruikte product. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan slangklemmen, zowel RVS-304 of RVS slangklem 316 kwaliteit. Onze slangklemmen zijn geschikt voor diverse toepassingen voor zwel binnen als buiten gebruik.

RVS slangklemmen kopen

RVS slangklemmen kopen doet u uiteraard het makkelijkste in onze webwinkel. Ons ruime assortiment varieert van RVS-304 slangklemmen tot de kwalitatief hoogwaardige RVS slangklem 316 voor gebruik in maritieme omgevingen. Met een slangklem RVS kiest u voor jarenlang onderhoudsarm gebruikersgemak. Dankzij de corrosiebestendigheid vormen RVS slangklemmen een goede economische en duurzame keuze.

Afmetingen RVS slangklemmen

Afmetingen RVS slangklemmen vormen voor ons geen enkel probleem. Van een kleine slangklem 4 mm voor het vastleggen van kleine elektriciteitskabels en gangbare RVS slangklem 30 mm en RVS slangklem 60mm voor gebruik bij leidingen, tot een grote RVS slangklem 200mm, wij hebben het in huis! Bij de afmetingen van slangklemmen is het belangrijk dat u niet enkel de diameter van de buis of kabel die u wilt klemmen opmeet, maar ook de benodigde dikte van de slangklem zelf in het oog houdt. De slangklem moet immers wel stevig genoeg zijn om de slangklem te kunnen houden!

Grote of brede slangklemmen

Grote of brede slangklemmen zijn ideaal voor de montage van bijvoorbeeld rioolbuizen of regenpijpen. Met een RVS slangklem groot of RVS slangklem breed bent u in staat om deze buizen op veilige en eenvoudige wijze te monteren aan bijvoorbeeld plafonds of muren. Dankzij de corrosiebestendige eigenschappen van RVS zijn deze slangklemmen ook zeer geschikt voor montage aan buitenmuren, ideaal bij de montage van regenleidingen en buitenleidingen. Wij leveren slangklemmen in zowel RVS-304 als RVS-316.