Garderobestangen op maat

RVS garderobestang kopen

RVS garderobestang kopen? Wij hebben de oplossing voor u op maat! Wij leveren een divers assortiment aan RVS garderobestangen op maat tegen scherpe prijzen. Leveren verschillende modellen garderobestangen, variërend van eenvoudige garderobestangen voor plaatsing tussen twee muren, tot plafondbevestiging of garderobestangen met hoek. Ook leveren wij diverse afwerkingen zoals garderobestang zwart, glanzend gepolijst of mat geslepen.

Garderobestang zwart

Met een zwarte garderobestang kiest u voor een prachtig industrieel design dat uw garderobe een prachtige uitstraling geeft. Onze zwarte garderobestangen worden voorzien van een RAL9005 poedercoating waardoor het oppervlak niet meer volledig glad is. Het beste is om een zwarte garderobestang te gebruiken in combinatie met onze bijpassende zwarte kledinghangers.

Garderobestang met hoek

Ook voor de specialistische modellen bent u bij ons aan het juiste adres. Een RVS garderobestang met hoek is voor ons geen enkel probleem. Naast de buizen voor de garderobestang op maat gezaagd, krijgt u ook de bijbehorende hoekverbinders en muurflenzen in correcte afmetingen en afwerkingen thuis geleverd. Garderobestang zonder boren is helaas gezien het gewicht van RVS niet mogelijk. Wel worden de buizen middels lijmverbindingen aan de hoekverbinders en/of muurflenzen bevestigd.

Walk-in closet

Uw walk-in closet is natuurlijk niet compleet zonder goede garderobestangen. RVS garderobestangen vormen een effectieve en passende oplossing voor het organiseren van uw kledingkast, zodat uw kleding netjes en veilig opgeborgen is. Zeker bij gebruik van inloop-kledingkasten komen onze garderobestangen op maat perfect van pas. Uiteraard zijn onze garderobestangen niet compleet zonder gebruik van bijpassende RVS kledinghangers.