Briefplaten en tochtweringen

Briefplaten vormen een belangrijk onderdeel van uw voordeur en zorgen ervoor dat water en kou letterlijk buiten de deur gehouden worden. Met briefplaten RVS kiest u voor duurzame en economische briefplaten. Een RVS brievenbus is namelijk corrosiebestendig en gaat daardoor lang mee, ondanks weer en wind. Ook het mogelijk om modellen met tochtstrips te bestellen, zo voorkomt u onnodig warmteverlies uit uw woon of werkruimte. Goed voor u portemonnee en klimaat!

Briefplaten RVS kopen

Briefplaten RVS kopen kan in verschillende maatvoeringen en afwerkingen binnen ons uitgebreide assortiment. RVS briefplaten zijn leverbaar in zowel geslepen RVS als glanzend gepolijste afwerkingen. Op deze manier vindt u altijd de RVS brievenbus die bij u past. Een RVS briefplaat is bij ons scherp geprijsd en is kwalitatief hoogwaardig. In ons assortiment vindt u ook exclusieve design briefplaten van bekende interieur- en exterieurontwerpers.

Tochtstrips RVS

Tochtstrips RVS vormen een ideale manier om uw deuren beter te isoleren tegen warmteverlies en tochtvorming. Dankzij tochtstrip deur of tochtstrip voordeur is uw deur beter bestand tegen kou en wind. Ook in ons assortiment briefplaten beschikken wij over diverse modellen die voorzien zijn van tochtwering. Met onze tochtweringen kiest u voor een economische en duurzame oplossing!