RVS Bolders en kikkers

RVS bolders of kikkers zijn een essentieel onderdeel voor elke watersporter. Of het nu gaat om kikkers boot of om bolders op uw steiger, zonder RVS kikkers of bolders drijft uw boot immers weg of raken de fenders kwijt. RVS Products biedt hulp. Op onze webshop vindt u een ruim aanbod variërend van touwklem, kikker boot en RVS bolder tot RVS verhaalklamp of een vlaggenmast kikker. Boot kikkers kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

RVS bolders

RVS bolders zijn bij uitstek geschikt voor het vastmaken van uw boot. Een bolder RVS boot heeft namelijk een groter en steviger bevestigingspunt en kan daardoor de kracht van wind of stroming makkelijk aan. Alternatief gebruik zoals RVS bolders steigers of montage op een kade is geen enkel probleem. RVS bolders kopen is daarnaast een duurzame en economische keuze. Doordat de Bolder uit RVS gefabriceerd is, is ze onderhoudsarm en heeft een lange levensduur.

RVS kikkers

RVS kikkers kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment RVS kikkers boot voor allerlei doeleinden en in vele afmetingen. Of het nu gaat om een kikker voor vlaggenmast of een specialistische kikker voor zeilboot, op onze webshop vindt u wat u zoekt. Boot kikkers RVS zijn geschikt voor montage op kleinere oppervlaktes en fabricage uit RVS-316 biedt goede bescherming tegen corrosie.

Touwklem boot

Touwklem boot, onmisbaar voor elke zeiler! RVS touwklem is in ons aanbod in diverse varianten aanwezig. Een touwklem RVS boot is door het materiaalsoort stevig, niet onbelangrijk gezien de belasting die in de watersport soms kan plaatsvinden. Selecteer in onze webshop uw RVS touwklemmen tegen scherpe prijzen.