Trapleuningen

Een RVS trapleuning is essentieel voor een veilige en stijlvolle afwerking van uw trap. Trapleuning RVS is zowel binnen als buiten toepasbaar dankzij de toepassing van RVS-304. Voor toepassing in de scheepvaart, zwembaden, sanitaire voorzieningen en kustgebieden zijn ook trapleuningen van RVS-316 beschikbaar die bestand zijn tegen de aanwezigheid van zout water en chloor. Wij leveren een compleet assortiment aan trapleuningen en onderdelen, variërend van buizen en trapleuninghouders tot eindkappen en onderdelen voor ledverlichting.

RVS trapleuning kopen

RVS trapleuningen kopen doet u natuurlijk makkelijk en snel via onze website. Een RVS trapleuning kopen kan bij ons in diverse varianten en afwerkingen. Naast de standaard RVS mat geborstelde trapleuningen verkopen wij ook RVS trapleuning zwart, trapleuning RVS antraciet en trapleuning RVS gepolijst. Uiteraard zijn deze afwerkingen in diverse varianten en materiaalsoorten verkrijgbaar.

Trapleuning op maat gemaakt

RVS trapleuningen op maat bestellen kan eenvoudig in onze webshop. Een RVS trapleuning rond, RVS trapleuning vierkant of RVS trapleuning rechthoekig? In ons assortiment kiest u de gewenste vorm, afmetingen, afwerking en materiaalsoort met het grootste gemak uit. Ook voor complexere ontwerpen bent u bij ons aan het juiste adres.

Trapleuning met ledverlichting

RVS trapleuning met led is niet alleen stijlvol en mooi, het is ook nog een heel veilig! Een trapleuning RVS met verlichting zorgt er immers voor dat u niet zomaar valt, wel zo prettig. Een trapleuning RVS met ledverlichting is eenvoudig samen te stellen in onze webshop dankzij het uitgebreide assortiment aan pasklare led onderdelen. Variërend van led-spotlights en afdekprofielen, tot leuningdragers met kabeldoorvoer en U-profiel buizen. Zo wordt een trapleuning met led een fluitje van een cent.

Trapleuning met bocht

Bocht in uw trap? Wij bieden de oplossing! In ons assortiment vindt u ook een aanbod aan koppelstukken en andere onderdelen om trapleuning met bocht te creëren. Ook voor vierkante en rechthoekige trapleuningen zijn koppelstukken beschikbaar.