Maandag 29 mei (2e Pinksterdag) zijn wij gesloten. Uw bestelling kan één dag vertraging oplopen.

RVS Luikringen

RVS luikringen zijn een belangrijk onderdeel van meubels, boten of zeiljachten. Op onze website vindt u een groot aanbod aan luikringen voor diverse toepassingen, variërend van meubelonderdelen en siervormen tot veiligheidstoepassingen en bootonderdelen. Een luikring RVS is uitermate geschikt voor deze toepassingen vanwege de grote corrosiebestendigheid en goede uitstraling van het materiaal. Uiteraard zijn designontwerpen zoals luikring zwart ook beschikbaar voor toepassing in bijvoorbeeld meubels of interieurontwerpen.

RVS luikringen kopen

RVS luikringen kopen doet u natuurlijk voordelig en snel bij RVS-products.nl. Onze luikringen worden geleverd in verschillende RVS varianten, afmetingen en toepasvormen. Op deze manier vindt u de luikring die precies past bij wat u zoekt! Luikringen online bestellen kan eenvoudig in onze webshop, waarbij zakelijke klanten op factuur kunnen betalen.

Zwarte luikringen

Zwarte luikringen zijn zeer geschikt voor het verhogen van de uitstraling van uw meubelstukken. Door toepassing van deze luikringen in uw keuken of meubels kiest u voor een tijdloos en stijlvol interieurontwerp dat lang mee gaat. Een luikring zwart is voorzien van een poedercoating of PVD-coating, elk met hun eigen voor en nadelen. Uiteraard zijn deze modellen ook beschikbaar in glanzend gepolijst of mat geslepen uitvoering.

Luikringen in allerlei soorten en maten

Voor toepassing in bijvoorbeeld scheepsluiken of meubels is het belangrijk dat uw luikring de juiste vorm heeft. Daarom beschikken we in ons assortiment over een grote verscheidenheid aan modellen en maatvoeringen. Een verzonken luikring is bij ons in verschillende varianten verkrijgbaar, terwijl ook een luikring rond of luikring vierkant geen enkel probleem is. Veiligheidsmodellen zoals een luikring met veer vindt u ook, bijvoorbeeld voor toepassingen aan boord van zeiljachten.