Glasdeurscharnieren

RVS glasdeurscharnier kopen

Een RVS glasdeurscharnier kopen kunt u het beste doen bij RVS Products.  Ons ruime aanbod is met zorg geselecteerd en van hoge kwaliteit. Een glasdeurscharnier RVS kopen gebeurd  bij ons uiteraard wel tegen een scherpe prijs, waarna het product bij u thuis wordt afgeleverd. Of het nu gaat om een kleine scharnier voor uw woning, of een grote glasdeurscharnier voor een openbare ruimte, bij ons bent u aan het juiste adres.

Glasdeurscharnier zwart

Glasdeurscharnier zwart sluit naadloos aan op gebruik bij interieurprojecten in industriële stijl. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan glasdeurscharnieren die voorzien zijn van een zwarte PVD coating. Met een RVS glasdeurscharnier zwart vloeit uw glasdeurproject vloeiend over in de rest van uw interieurontwerp. Een zwarte glasdeurscharnier vormt dankzij de lange levensduur een economische en duurzame oplossing.

Scharnier voor glasdeur

Glazen deuren verdienen de hoogste kwaliteit onderdelen. Ondanks het gebruik van gehard en/of gelaagd glas zijn ze immers nog steeds kwetsbaarder dan de meeste andere deuren. Onze scharnieren voor glazen deuren zijn daarom uitgevoerd van hoogwaardig RVS-304 of RVS-316 (voor toepassingen in zwembaden, sanitaire voorzieningen en kustgebieden). Zorgvuldige slijp-, polijst- of coatprocessen zorgen voor een net afgewerkt oppervlak van een scharnier voor glasdeur. Een Scharnier glasdeur is verkrijgbaar in diverse ontwerpen, passend bij verschillende ontwerpstijlen.