Maandag 29 mei (2e Pinksterdag) zijn wij gesloten. Uw bestelling kan één dag vertraging oplopen.

Kantschuiven

Een kantschuif wordt gebruikt om een deur op zijn plaats te houden. Hiermee wordt voorkomen dat deuren ongewild open gaan. Een bekende toepassing van de kantschuif deur is dan ook het dichthouden van nooduitgangen of het sluiten van dubbele deuren bij een ingang. Specifieke modellen zijn beschikbaar als Kantschuif inbouw of de eenvoudiger toepasbare kantschuif opbouw. Bekijk op deze pagina ons uitgebreide assortiment aan kantschuif RVS toepassingen, met vele modellen en afmetingen

Kantschuif RVS kopen

Kantschuif RVS kopen, waarom zou u dat doen? Een RVS kantschuif heeft dankzij het materiaalsoort de eigenschap dat zij stevig en corrosiebestendig is. Dit maakt een kantschuif RVS uitermate geschikt voor toepassingen bij buitendeuren of andere plaatsen waar de kantschuif met water in aanraking komt. Voor gebruik in meer agressieve omgevingen zoals kustgebieden, de maritieme sector, zwembaden of sanitaire voorzieningen zijn ook RVS kantschuiven van RVS-316 beschikbaar. Kantschuiven van dit materiaalsoort zijn namelijk ook bestand tegen contact met chloor en zout water. Voor design toepassingen is het bij ons ook mogelijk om stijlvolle kantschuif zwart gekleurd te bestellen.

Kantschuif inbouw

Kantschuif inbouw, of toch de kantschuif opbouw? Met een inbouwmodel heeft u een perfect afgewerkte deur waarbij de kantschuif nauwelijks zichtbaar is. Het nadeel van een inbouwmodel is echter dat de deur en de kantschuif goed op elkaar moeten aansluiten of er een bewerkelijk proces moet plaatsvinden om de kantschuif te kunnen monteren. Met een kantschuif opbouw kiest u voor gemak. Een kantschuif monteren wordt met een kantschuif opbouw namelijk een koud kunstje en is mogelijk tegen bijna elk deurtype. Het nadeel van een opbouwmodel is echter wel dat deze kantschuiven beter zichtbaar zijn.

Kantschuif deur

Kantschuif deur is toepasbaar op vele soorten deuren. Afhankelijk van het model en materiaal, zijn kantschuiven geschikt voor buitendeuren, binnendeuren, schuifdeuren, nooduitgangen, branddeuren en ook een kantschuif dubbele deur is geen enkel probleem. Met name in bedrijfspanden zoals fabrieken en openbare gebouwen zoals bibliotheken en scholen is een kantschuif deur een gewone verschijning, maar ook in woningen kunnen ze worden toegepast. Kortom, een RVS kantschuif is een perfecte oplossing voor iedereen die deuren graag stevig op hun plaats houdt.