RVS Deurvastzetters

RVS deurvastzetters, welk huis gebruikt ze niet? Of het nu gaat om de binnendeur van de keuken, of de schuur in de tuin, deurvastzetters gebruiken we allemaal. RVS Products heeft een breed aanbod aan deurvastzetters in RVS-304 en RVS-316 kwaliteit. Vanwege de eigenschappen van het materiaal is een deurvastzetter uit ons assortiment geschikt voor zowel gebruik binnen als buiten huis.

RVS deurvastzetters magnetisch

RVS deurvastzetter magnetisch, de betere manier om uw deur vast te zetten! Door gebruik te maken van een magnetische deurvastzetter, heeft u geen last meer van een bonkende deur door speling op de deurvastzetter en hoeft u ook geen haak meer op te tillen om de deurvastzetter los te maken. De ideale deurvastzetter is dus magnetisch. Een RVS deurvastzetter magnetisch is ook bestand tegen regenwater en daarmee ook geschikt voor gebruik voor buitendeuren. Deurvastzetter buitendeur magnetisch vindt u in ons ruime aanbod in de webshop.

RVS deurvastzetters voor boten

RVS deurvastzetters voor boten zijn onmisbaar voor elke watersporter. Door de beweging van uw boot kunnen deuren gaan klapperen en kan er zelfs een gevaarlijke situatie ontstaan aan boord. RVS deurvastzetters voorkomen dit en zorgen daarnaast voor comfort aan boord. RVS deurvastzetters boten zijn naast gebruik aan boord ook bruikbaar voor toepassingen in andere situaties.

Deurvastzetter buiten

Deurvastzetter buiten is ideaal voor gebruik in garage, tuin of werkplaats. Ongestoord de deur passeren zonder kostbare tijd te verliezen of voorwerpen te laten te vallen is mogelijk met RVS deurvastzetter buitendeur. Dankzij de RVS-316 of RVS-304 kwaliteit zijn de deurvastzetters bestand tegen regen en andere weersomstandigheden. Daarnaast beschikt RVS Products ook over een uitgebreid aanbod aan deurplaten en andere accessoires.