Knopcilinders

RVS knopcilinders zijn perfect voor de inrichting van een stijlvol huis of bedrijfspand met bijpassende deuren. Door te kiezen voor mooie deurknoppen vallen deze volledig weg in hun omgeving en creëren ze een volledig en onopvallend geheel. Met RVS knopcilinders maakt u een duurzame en economische keuze waarvan u jarenlang plezier heeft. Dankzij de corrosiebestendige eigenschappen van het materiaal gaan de cilinderknoppen lang mee en zijn ze onderhoudsarm.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Halve knopcilinder

Een halve knopcilinder is ideaal voor het afsluiten van deuren die maar vanaf een zijde toegankelijk hoeven te zijn. Denk bijvoorbeeld aan afsluitbare voorraadkasten of toiletten. Halve knopcilinders zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder de halve knopcilinder zwart. Ook is het belangrijk dat u een knopcilinder kiest die past bij de maatvoering van uw deur en die aansluit bij de rest van uw interieur.

Knopcilinder voordeur

Heeft u een bijpassende knopcilinder nodig voor uw voordeur? Hier bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om een knopcilinder gelijksluitend of een eenvoudige knopcilinder voordeur, wij hebben het voor u in huis. Uiteraard zijn onze knopcilinders leverbaar in verschillende afwerkingen en kleuren.

Knopcilinder kopen

Knopcilinders kopen? Kijk niet verder dan onze website! Knopcilinders online bestellen doet u hier eenvoudig, waarbij zakelijke klanten gemakkelijk op factuur bestellen. Uiteraard worden onze producten snel geleverd en hanteren wij scherpe prijzen.