Knopcilinders

RVS knopcilinders zijn perfect voor de inrichting van een stijlvol huis of bedrijfspand met bijpassende deuren. Door te kiezen voor mooie deurknoppen vallen deze volledig weg in hun omgeving en creëren ze een volledig en onopvallend geheel. Met RVS knopcilinders maakt u een duurzame en economische keuze waarvan u jarenlang plezier heeft. Dankzij de corrosiebestendige eigenschappen van het materiaal gaan de cilinderknoppen lang mee en zijn ze onderhoudsarm.
Sorteer op
Massieve knop tbv knopcilinder Piet Boon ONE PBKY mat geslepen
 39,80  32,89
Morgen verzonden
Massieve knop tbv knopcilinder Piet Boon ONE PBKY brons
 45,60  37,69
2-5 werkdagen
Massieve knop tbv knopcilinder Piet Boon ONE PBKY mat wit gecoat
 41,45  34,26
2-5 werkdagen
Massieve knop tbv knopcilinder Piet Boon ONE PBKY mat zwart gecoat
 39,80  32,89
2-5 werkdagen

4 producten

per pagina

Halve knopcilinder

Een halve knopcilinder is ideaal voor het afsluiten van deuren die maar vanaf een zijde toegankelijk hoeven te zijn. Denk bijvoorbeeld aan afsluitbare voorraadkasten of toiletten. Halve knopcilinders zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder de halve knopcilinder zwart. Ook is het belangrijk dat u een knopcilinder kiest die past bij de maatvoering van uw deur en die aansluit bij de rest van uw interieur.

Knopcilinder voordeur

Heeft u een bijpassende knopcilinder nodig voor uw voordeur? Hier bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om een knopcilinder gelijksluitend of een eenvoudige knopcilinder voordeur, wij hebben het voor u in huis. Uiteraard zijn onze knopcilinders leverbaar in verschillende afwerkingen en kleuren.

Knopcilinder kopen

Knopcilinders kopen? Kijk niet verder dan onze website! Knopcilinders online bestellen doet u hier eenvoudig, waarbij zakelijke klanten gemakkelijk op factuur bestellen. Uiteraard worden onze producten snel geleverd en hanteren wij scherpe prijzen.