Kierstandhouders

RVS kierstandhouders zijn sterk, duurzaam en corrosiebestendig. Dankzij de corrosiebestendigheid zijn kierstandhouders van roestvrij staal uitermate geschikt voor toepassingen in zowel binnen- als buitenomgevingen. Wij leveren zowel kierstandhouders deur als kierstandhouders raam aan en beschikken daarmee over een volledig assortiment aan kierstandhouders. Kierstandhouders in verschillende vormen en afmetingen vindt u in het assortiment op onze website.
Sorteer op
Intersteel Kierstandhouder binnendraaiend Curve rvs geborsteld
 42,45 incl. btw  35,08 excl. btw
2-5 werkdagen
Intersteel Kierstandhouder buitendraaiend Curve rvs geborsteld
 54,65 incl. btw  45,17 excl. btw
2-5 werkdagen
Intersteel Opvulblok kierstandhouder rvs geborsteld
 20,17 incl. btw  16,67 excl. btw
2-5 werkdagen

3 producten

per pagina

Kierstandhouders RVS kopen

Kierstandhouders RVS kopen doet u natuurlijk in onze webwinkel! RVS kierstandhouders online bestellen is eenvoudig in onze webshop, zakelijke klanten kunnen hier ook op factuur bestellen. Ons assortiment kierstandhouders is erg divers, waaronder RVS kierstandhouders zwart, RVS kierstandhouder mat geborsteld en diverse maatvoeringen en voorgevingen.  Op deze wijze vindt u altijd een kierstandhouder die past bij het interieur van uw ruimte.

Kierstandhouders deur

Kierstandhouders deur zijn ideaal voor het beveiligen van uw deur tegen wind, (huis)dieren of inbrekers. Belangrijk is dat u bij aankoop let op het verschil tussen een kierstandhouder deur buitendraai of een kierstandhouder deur binnendraai. Dankzij een deur kierstandhouder kunt u na aankoop met een gerust hart de deur op een kier laten staan of uw huisdier vrij rond laten lopen. Uiteraard leveren wij niet enkel kierstandhouder voordeur, maar ook kierstandhouders voor binnendeuren en andere toepassingen.

Kierstandhouders raam

Kierstandhouders raam is perfect voor iedereen die graag ’s nachts een raampje open laat staan. Of het nu in uw woning of bij uw bedrijfspand is, met een raam kierstandhouder voorkomt u dat inbrekers hun kans grijpen. Wij leveren zowel kierstandhouder kiepraam als kierstandhouder draaikiepraam modellen zodat u een kierstandhouder kunt uitzoeken die aansluit bij uw wensen. Daarnaast zorgen wij voor een snelle levering aan huis tegen scherpe prijzen.