RVS Karabijnhaken

RVS karabijnhaken kennen vele toepassingen en worden gebruikt in de bouw, watersport en outdoor activiteiten. Variërend van RVS karabijnhaken groot voor het gebruik in de bouw of scheepsvaart, tot RVS karabijnhaken klein zoals die gebruikt worden bij rugzakken en als railingsluitingen. In ons assortiment vindt u verschillende soorten karabijnhaken RVS, waaronder karabijnhaken met sluitingen, ovale karabijnhaken en karabijnhaken met borgmoer. Ook voor een karabijnhaak met veerslot of asymmetrische karabijnhaak bent u bij ons aan het juiste adres.

RVS karabijnhaken kopen

RVS karabijnhaken kopen is niet zomaar iets, uiteraard moeten de producten wel aan de kwaliteitseisen voldoen! In onze webshop kunt u eenvoudig de maximale belasting (breeklast) van onze karabijnhaken vinden bij de eigenschappen, zo weet u of de karabijnhaak geschikt is voor de door u gewenste toepassing! Karabijnhaken RVS kopen kan bij ons in verschillende kwaliteiten. Het merendeel van ons assortiment bestaat uit karabijnhaken RVS 316, hierdoor zijn deze karabijnhaken ook bestand tegen chloorwater van zwembaden of het zoute water uit de scheepsvaart of watersport.

Grote karabijnhaken

Grote karabijnhaken zijn in staat om zware lasten te dragen en kunnen ingezet worden in de bouw en scheepvaart. Een karabijnhaak RVS groot is dankzij de grote corrosiebestendigheid ook inzetbaar in extreme omstandigheden zoals op zee of in de chemische industrie. Grote karabijnhaken zijn onder andere beschikbaar als karabijnhaak asymmetrisch, karabijnhaak ovaal, karabijnhaak met oog of karabijnhaak met borgmoer. Op deze manier vindt u gemakkelijk de karabijnhaak die past bij de toepassing waarvoor u deze nodig heeft!

Kleine karabijnhaken

Kleine karabijnhaken zijn gemakkelijk mee te nemen en daardoor ideaal voor bijvoorbeeld outdoor gebruik. Wel is het belangrijk om te controleren of de breeklast van kleine karabijnhaken hoog genoeg is voor het doel waarvoor u ze wilt gebruiken. Kleine RVS karabijnhaken zoals een karabijnhaak RVS 40 mm zijn scherp geprijsd en corrosiebestendig. Ook kleine karabijnhaken zijn in ons assortiment beschikbaar in verschillende varianten zoals karabijnhaak met borgmoer, karabijnhaak met oog of andere uitvoeringen.