Pianoscharnieren

Pianoscharnier nodig? Daarvoor hoeft u echt geen piano te bezitten! Pianoscharnieren worden namelijk ook veel gebruikt voor het ophangen van dubbele deuren en luiken of voor de montage van scharnierende aanrechten of tafels. Wij bieden voor elke toepassing een geschikte oplossing en hebben daarom ook een ruim assortiment pianoscharnier deur varianten. Ook voor specialistische varianten zoals een zwarte pianoscharnier of een pianoscharnier ongeboord waar u zelf de gaten op de juiste plekken kan boren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar!

Pianoscharnier kopen

RVS pianoscharnier kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres! Een pianoscharnier RVS heeft als grote voordeel dat deze corrosiebestendig is en daardoor een duurzame en economische keuze vormt. RVS-316 pianoscharnieren zijn ook bestand tegen zout- en chloorwater en kunnen daardoor gebruikt worden in zwembaden, maritieme omgevingen en sanitaire voorzieningen. Koop nu een RVS pianoscharnier en beschik de komende jaren over een onderhoudsarme pianoscharnier.

Pianoscharnier zwaar

Wilt u een pianoscharnier gebruiken voor een zwaardere toepassing zoals een opklapbaar tafelblad of dubbele deur? Gebruik dan zware pianoscharnieren zoals de pianoscharnier RVS zwaar. Een zware pianoscharnier is bij ons ook verkrijgbaar in ongeboorde uitvoeringen, zodat u zelf kunt beslissen waar de boorgaten geplaatst moeten worden en hoe groot deze moeten zijn. Pianoscharnier zwaar formaat is bij ons scherp geprijsd en wordt net als de andere pianoscharnieren thuis afgeleverd.

Pianoscharnier in allerlei soorten en maten

Het is belangrijk dat een pianoscharnier past bij uw project of toepassing. Daarom leveren wij pianoscharnieren in diverse varianten en afmetingen. Of het nu gaat om een smalle pianoscharnier 12mm, pianoscharnier 18mm of pianoscharnier 20mm, of dat u op zoek bent naar een breder model zoals de pianoscharnier 40 mm of pianoscharnier 50mm, bij ons vindt u wat u zoekt! Ook als het om lengtematen gaat hebben wij een ruim assortiment. Van korte pianoscharnieren die per pakketdienst bezorgd kunnen worden, tot lange pianoscharnieren zoals de pianoscharnier 2000mm, pianoscharnier 2 meter of andere lange maatvoeringen die per speciaal vervoer bij u aan huis worden afgeleverd.