Maandag 29 mei (2e Pinksterdag) zijn wij gesloten. Uw bestelling kan één dag vertraging oplopen.

RVS Buiskoppelingen

RVS buiskoppelingen van hoge kwaliteit zijn essentieel voor een goed, stevig en stijlvol hekwerk. Een buiskoppeling RVS is dankzij de hoge corrosiebestendigheid goed bestand tegen extreme weersomstandigheden en is onderhoudsarm. Voor een buiskoppeling van RVS-316 geldt dat deze ook geschikt is voor gebruik in zoute omgevingen zoals kustgebieden en de watersport of omgevingen waar het materiaal aan chloor wordt blootgesteld, zoals in zwembaden of sanitaire voorzieningen. In ons ruime aanbod vindt u een grote variatie aan buiskoppelingen, van een buiskoppeling voetplaat of buiskoppeling scharnier tot een flexibele buiskoppeling of buiskoppeling met haak.

RVS buiskoppeling kopen

RVS buiskoppeling kopen doet u eenvoudig en snel in onze webshop. Afrekenen is eenvoudig en zakelijke klanten kunnen gemakkelijk op factuur bestellen. Buiskoppelingen online bestellen heeft als grote voordeel dat u gebruik kunt maken van een volledig assortiment aan RVS buiskoppelingen in diverse RVS-varianten, maatvoeringen, modellen en afwerkingen. Een buiskoppeling krijgt u bij ons tegen uiterst scherpe prijzen en wordt bij u thuis afgeleverd.

Buiskoppeling voetplaat

Buiskoppeling voetplaat is de ideale oplossing voor de bevestiging van uw hekwerk of railing aan de vloer of muur. Wij bieden verschillende varianten aan, waaronder de buiskoppeling ronde voetplaat en diverse afmetingen en afwerkingen. Daarnaast leveren wij diverse specialistische varianten, zoals de buiskoppeling met scharnier of schoorkoppeling. Ook voor kruisstukken en hoekverbinders bent u bij ons aan het juiste adres.

Buiskoppelingen in diverse soorten en maten

Buiskoppelingen in diverse soorten en maten zijn beschikbaar om ervoor te zorgen dat u de buiskoppeling kunt kopen die u zoekt. Naast een buiskoppeling T stuk, is het ook mogelijk om hoekstukken te bestellen zoals de buiskoppeling 45 graden of een verstelbare buiskoppeling die u aan kunt passen aan de specifieke hoek in uw project. Wij leveren buiskoppelingen in alle gangbare maten, zoals de RVS buiskoppeling 25mm voor bootrailingen of grotere formaten voor gebruik in balustrades. Door te kiezen voor de juiste RVS-variant en afwerking, kunt u een balustrade bouwen die aansluit bij de uitstraling van uw project en bestand is tegen de weersinvloeden in de omgeving.