Maandag 29 mei (2e Pinksterdag) zijn wij gesloten. Uw bestelling kan één dag vertraging oplopen.

RVS Platen

RVS platen zijn perfecte geschikt om te functioneren als ankerplaat. Dankzij de grote corrosiebestendigheid is een RVS plaat goed bestand tegen extreme omstandigheden en daardoor geschikt voor vele toepassingen. Wij leveren RVS platen in diverse afmetingen zodat u de RVS plaat heeft die past bij uw project! Of het nu gaat om een RVS plaat 4mm, of een RVS 8mm plaat, bij ons bent u aan het juiste adres.

RVS platen kopen

RVS plaat kopen doet u eenvoudig en snel via onze webshop. Wij leveren hoogwaardige RVS platen tegen scherpe prijzen, zodat uw project binnen het budget blijft. Een RVS plaat bestellen is op onze website eenvoudig en zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen. Wij leveren onze platen in verschillende maatvoeringen en diktes.

RVS plaat 4mm

RVS plaat 4mm is een veel gebruikte maatvoering voor RVS platen. Platen in deze maatvoering worden veelal gebruikt als ankerplaat. Een ankerplaat 4mm is goed bruikbaar voor diverse toepassingen. RVS-316 plaat 4mm is ook toepasbaar in agressieve omgevingen met zout water en chloren.

RVS plaat 8mm

RVS plaat 8mm is een veelvoorkomende plaat die gebruikt wordt als ankerplaat. Naast een toepassing als ankerplaat 8mm, kan een RVS-316 plaat 8mm ook voor andere toepassingen gebruikt worden. Dankzij de corrosiebestendige eigenschappen van RVS-316, zijn ankerplaten 8mm van deze RVS variant ook bruikbaar in maritieme omgevingen zoals de watersport. Uiteraard leveren wij onze producten tegen scherpe prijzen en snelle levertijden.