Boldraadroosters RVS

Formaten boldraadroosters

Formaten boldraadroosters zijn essentieel om juist in te kopen. U wilt immers niet dat uw boldraadrooster niet aansluit op de door u gebruikte regenpijp of dakgoot. RVS-products levert een ruim assortiment aan verschillende RVS boldraadroosters. In ons aanbod vindt u onder andere boldraadrooster 70mm, boldraadrooster 80mm, boldraadrooster 150mm en boldraadrooster 250mm.

Boldraadrooster voor schoorstenen

Boldraadrooster voor schoorstenen, waarom is het nodig? Een boldraadrooster beschermt uw schoorsteen tegen vogels en voorkomt invliegen. Door uw schoorsteen te voorzien van een RVS boldraadrooster, zorgt u voor een duurzame en onderhoudsarme bescherming. Boldraadrooster schoorsteen is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat de maatvoering aansluit op uw schoorsteen.

Boldraadrooster regenpijp

Een verstopte regenpijp is een regelrecht gevaar voor de waterafvoer van uw woning of bedrijfspand. Een boldraadrooster regenpijp is daarom essentieel ter bescherming van uw afvoerkanalen en regenpijpen. RVS-Products levert boldraadroosters voor alle gangbare maten regenpijpen. Onze boldraadroosters zijn gefabriceerd van RVS-304 en daarmee roestvrij voor regenwater.