RVS Borgpennen

Borgpennen zijn uitermate belangrijk voor de beveiliging van kabelspanners, handgrepen van gereedschap, het verbinden van kettingschakels en vele andere toepassingen. Wij leveren een grote verscheidenheid aan borgpennen van hoge RVS kwaliteit tegen scherpe prijzen. Naast de standaard borgpen RVS, kunt u bij ons ook terecht voor borgpen met veer, borgpen met kogel, borgpen met ring en vele andere specialistische borgpen varianten. Uiteraard zijn deze borgpennen verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en RVS varianten.

RVS borgpen kopen

borgpen kopen van hoge kwaliteit? Een RVS borgpen is de oplossing! Dankzij de corrosiebestendigheid zijn RVS borgpennen uitstekend geschikt voor gebruik in extreme omstandigheden zoals kou, hitte en nattigheid. Het borgpen assortiment gedeelte dat uit RVS-316 gefabriceerd is, is daarnaast ook bestand tegen zout- en chloorwater. Hierdoor zijn deze borgpennen ook bruikbaar in kustgebieden, de watersport, zwembaden, sanitaire voorzieningen en zwembaden.

Borgpennen met veer

Borgpennen met veer zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende varianten en afmetingen. Op deze manier kunt u de verende borgpen kiezen die past in de door u gewenste toepassing. Ook zijn diverse RVS kwaliteiten beschikbaar. Zo kiest u het materiaaltype dat bestand is tegen de omgeving waarin u het product wilt gebruiken.

Borgpennen met kogel

Borgpennen met kogel zijn extra beveiligd tegen onbedoeld losschieten. Ze worden dan ook veel toegepast bij kabelspanners en terminals. Borgpennen in wandspanners worden ook wel borstbouten genoemd. In onze webshop vindt u borgpennen met kogel en borstbouten in diverse afmetingen RVS kwaliteiten.

Borgpennen met ring

Borgpennen met ring hebben als grote voordeel dat ze veiligheidsbescherming bieden, maar tegelijkertijd ook op eenvoudige manier losgetrokken kunnen worden. Op deze wijze combineert u veiligheid met gebruikersgemak! Naast borgpennen met ring, kunt u ook gebruik maken van een cilindrische borgpen om voor een goede borging van uw toepassing te zorgen. Ook voor een splitpen met ring bent u bij ons aan het juiste adres.