Schuifdeurbeslag

Schuifdeurbeslag van roestvast staal is een goede keuze voor schuifdeurbeslag buiten, maar ook voor gebruik in binnenruimtes kan RVS schuifdeurbeslag een goede keuze zijn. Dankzij de corrosiebestendigheid en stevigheid van RVS is zij roestvast, in het geval van RVS-316 geldt dit ook voor omgevingen waar chloor of zout water aanwezig is. RVS schuifdeurbeslag is bij ons verkrijgbaar in diverse formaten en afwerkingen, zoals het populaire schuifdeurbeslag zwart voor industriële interieurdesigns. In onze uitgebreide serie deurbeslag Intersteel vindt u een gegarandeerd het schuifdeursysteem dat u zoekt.

Schuifdeurbeslag buiten

Schuifdeurbeslag buiten moet bestand zijn tegen de diverse weersomstandigheden die in uw omgeving voor komen. Daarom leveren wij schuifdeurbeslag voor buiten dat gemaakt is van RVS en daarmee bestand is tegen weer en wind. Een keuze voor buiten deurbeslag van RVS is daarmee een duurzame en economische keuze, met als voordeel dat RVS een onderhoudsarme materiaalsoort is. Let op dat RVS-304 deurbeslag niet geschikt is voor toepassingen in zwembaden en kustgebieden, vanwege het contact met zout en/of chloorwater in deze omgevingen.

Schuifdeurbeslag in diverse kleuren

Schuifdeurbeslag in diverse kleuren bieden wij aan om ervoor te zorgen dat u de schuifdeur kunt maken die past bij het interieur van uw woning of bedrijfspand. Of het nu gaat om onderlopend schuifdeurbeslag, of schuifdeurbeslag kast, bij ons wordt het in diverse kleuren geleverd. Een belangrijk gedeelte van ons assortiment bestaat uit zwart schuifdeurbeslag. Schuifdeurbeslag zwart past goed binnen vele interieurdesigns die momenteel toepast worden in zowel privé als zakelijke omgevingen.

Schuifdeurbeslag Intersteel

Schuifdeurbeslag Intersteel is de standaard als het gaat om RVS deurbeslag van hoge kwaliteit. Daarom beschikken wij over een groot aanbod van Intersteel deurbeslag sets en onderdelen. Op deze manier kunt u zelf exact de schuifdeur samenstellen zoals u hem wenst. Intersteel schuifdeurbeslag is bij ons verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten, afwerkingen en maatvoeringen. Daarnaast leveren wij ook een groot assortiment aan Formani schuifdeurbeslag. Dit merk is gespecialiseerd in hoogwaardige series beslag van gerenommeerde interieurdesigners en biedt daarbinnen ook schuifdeurbeslag aan.