Muurroosters RVS

Een goede afwerking van het uiteinde van uw afzuigkap of ventilatieschacht is natuurlijk essentieel voor de uitstraling van uw (buiten)muur. RVS gevelroosters vormen daarom een onmisbaar item in de afwerking van uw muur. RVS-Products heeft een ruim assortiment aan muurroosters, afzuigkaprooster buitenmuur en ventilatieroosters. Ons aanbod bestaat uit een ruime variatie aan maten en modellen buitenroosters en binnenroosters.

Gevelroosters

Uw gevel is gezichtsbepalend voor uw huis, vakantiewoning of bedrijfspand. RVS gevelroosters vormen een stijlvolle afwerking die tegelijkertijd regenwering en goede luchtafvoer garanderen. Een gevelkap of gevelklep rooster van RVS is onderhoudsarm en duurzaam vanwege de hoge RVS kwaliteit die het product roestvrij maken. Een RVS gevelrooster vindt u in verschillende afwerking, waaronder gevelrooster zwart of gevelrooster gepolijst.

Muurroosters

Of het nu om een buitenrooster of binnenrooster gaat, voor een muurrooster ventilatie of muurrooster afzuigkap bent u bij ons aan het juist adres. Wij leveren onze luchtroosters muur in verschillende uitvoeringen en tegen scherpe prijzen. Onder onze modellen vindt u onder andere muurroosters rond en muurrooster afsluitbaar. Maar ook voor een design ventilatierooster kunt u bij ons terecht.