Muurroosters

Een goede afwerking van het uiteinde van uw afzuigkap of ventilatieschacht is natuurlijk essentieel voor de uitstraling van uw (buiten)muur. Gevelroosters vormen daarom een onmisbaar item in de afwerking van uw muur. RVS Products heeft een ruim assortiment aan muurroosters, afzuigkaprooster buitenmuur en ventilatieroosters. Ons aanbod bestaat uit een ruime variatie aan maten en modellen buitenroosters en binnenroosters.
Sorteer op
Kaprooster Ø 150 mm aluminium zwart gecoat
 100,79 incl. btw  83,30 excl. btw
Morgen verzonden
Kaprooster Ø 180 mm aluminium zwart gecoat
 112,35 incl. btw  92,85 excl. btw
2-5 werkdagen
Buitenrooster kraagmodel Ø 100 mm RVS
 34,60 incl. btw  28,60 excl. btw
2-5 werkdagen
Buitenrooster kraagmodel Ø 125 mm RVS
 39,12 incl. btw  32,33 excl. btw
2-5 werkdagen
Buitenrooster kraagmodel Ø 150 mm RVS
 44,02 incl. btw  36,38 excl. btw
2-5 werkdagen

5 producten

per pagina

Gevelroosters

Uw gevel is gezichtsbepalend voor uw huis, vakantiewoning of bedrijfspand. Gevelroosters vormen een stijlvolle afwerking die tegelijkertijd regenwering en goede luchtafvoer garanderen. Een gevelkap of gevelklep rooster is onderhoudsarm en duurzaam vanwege de hoge kwaliteit die het product roestvrij maken. Een RVS gevelrooster vindt u in verschillende afwerking, waaronder gevelrooster zwart of gevelrooster gepolijst.

Muurroosters

Of het nu om een buitenrooster of binnenrooster gaat, voor een muurrooster ventilatie of muurrooster afzuigkap bent u bij ons aan het juist adres. Wij leveren onze luchtroosters muur in verschillende uitvoeringen en tegen scherpe prijzen. Onder onze modellen vindt u onder andere muurroosters rond en muurrooster afsluitbaar. Maar ook voor een design ventilatierooster kunt u bij ons terecht.