RVS balustrades

RVS balustrades op maat bieden wij aan in verschillende varianten en afwerkingen. Of het nu een RVS balustrade voor een trap betreft, of voor uw balkon of zwembad. Wij leveren RVS balustrades met RVS-vulling, RVS balustrades met glas en RVS balustrades met een volledige glasvulling. Onze RVS balustrade op maat kan in zowel RVS-304 als in RVS-316 geleverd worden met verschillende afwerkingen. 

RVS balustrade met RVS vulling

Een balustrade met RVS vulling bestaat uit een standaard raamwerk met daartussen een RVS kabels of staven.

RVS balustrade met glas vulling

De meest voorkomende soort balustrade is met glas vulling en is voor zowel binnen als buiten geschikt.

RVS balustrade volledig glas

Een balustrade van volledig glas is bevestigd in een vloerprofiel en geeft een ruimtelijke indruk.

RVS balustrade met glas

RVS balustrade met glas is onze meest gekozen optie, vanwege het stijlvolle en transparante karakter. Een RVS balustrade met glas op maat bieden wij aan in verschillende prijsklassen en varianten. Variërend van RVS balustrade met glasvulling tot een volledige glazen balustrade met RVS vloerprofiel, uiteraard met verschillende ontwerpen, afwerkingen en oppervlaktes. Een balustrade RVS met glas biedt eindeloze mogelijkheden!

 

RVS balkonhek

RVS balkonhek is een duurzame en verantwoorde beveiliging van uw balkon. Wij bieden in ons assortiment diverse RVS balkonhek op maat producten aan die goedgekeurd zijn als doorvalveilige balustrade (bouwbesluit). Een doorvalveilige balustrade op maat zorgt ervoor dat uw kinderen veilig op uw balkon kunnen spelen. Ons rijk gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat deze bij bouwbesluit goedgekeurde balustrades op maat geen enkele afbreuk hoeven te doen aan de uitstraling van uw balkon.