BONFIX rechte verloopkoppeling 42 x 35 mm M-Press RVS

Artikelnr. 200374
Voorraad:
  • Gratis verzending vanaf € 100,- bij standaard* pakketten
  • Zakelijk? Zonder account op rekening bestellen!
  • Uitsluitend hoge kwaliteit producten
  • Veilig shoppen; Trusted Shops kopersbescherming

Productspecificaties

Materiaal 1.4404 / AISI 316L
Garantie 10 jaar
Toepassing Drinkwater, Verwarming, Behandeld water, Koelwater, Droge perslucht, Industrie, Regenwater, Brandblussystemen
Keurmerk Kiwa
Max. werkdruk 16 bar
Max. temperatuur 85 °C
Profiel M
Min. temperatuur -20 °C
Afdichting EPDM
Uitvoering Pers, steek
Diameter buis 42 x 35 mm
Merk RVS Products

Omschrijving

Deze BONFIX persfitting heeft een M persprofiel, dit profiel is geschikt voor het persen op stalen of koperen buizen. Na het juist persen van de fitting is de maximale werkdruk 16 bar en kan deze gebruikt worden voor drinkwater, verwarming, behandeld water, koelwater, droge perslucht, industrie, regenwater en brandblussystemen.

BONFIX persfitting van 1.4404 / AISI 316L
AISI 316L is een hoogwaardige austhenische RVS kwaliteit. Dit betekend dat onze persfittingen volledig bestand zijn tegen zout en zuur. Hierdoor worden BONFIX persfittingen vaak gebruikt in voedsel fabrieken, chemische fabrieken en de maritieme (onshore en offshore) sector.
Deze koppeling kan gebruikt worden bij temperaturen van -20 °C en +85 °C en hebben een piekbelasting van +120 °C.

De voordelen van een BONFIX persfitting
Met een perskoppeling van het merk BONFIX maakt u veilige en betrouwbare verbindingen welke garant staan voor een lange levensduur. Dankzij de lage stromingsweerstand is het geluidsniveau laag. De montage is gemakkelijk en gebeurd koud waardoor geen brandgevaar ontstaat tijdens het persen.

Bestel nu bij RVS Products
Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 100,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS Products.