RVS trapleuning Finn vierkant inclusief leuningdragers

Artikelnr. finn-vierkant
Voorraad:
Minimale lengte is 200 mm, en de maximale lengte is 6000 mm.
Totaal:
incl. btw
excl. btw
  • Gratis verzending vanaf € 100,- bij standaard* pakketten
  • Zakelijk? Zonder account op rekening bestellen!
  • Uitsluitend hoge kwaliteit producten
  • Veilig shoppen; Trusted Shops kopersbescherming

Productspecificaties

Materiaal RVS-304
Afwerking Mat geslepen
Verpakkingsinhoud Buis, Eindkappen (voorgemonteerd), Bevestigingsmaterialen, RVS cleaner, Leuningdragers
Uitvoering Zie omschrijving
Diameter buis 40 x 10 mm
Merk RVS Products

Omschrijving

RVS trapleuning Finn vierkant op maat
Een trapleuning op maat bestelt u gemakkelijk online bij RVS Products. Deze trapleuning is rechthoekig en heeft afmetingen van 40 x 10 mm. De prijs is inclusief koker, leuninghouders, eindkappen, het tappen van gaten voor de leuninghouders en benodigde bevestigingsmaterialen. Alle onderdelen van de trapleuning zijn vervaardigd uit RVS-304.

Wat kunt u van RVS Products kunt verwachten?
Als u een trapleuning op maat besteld ontvangt u ter goedkeuring een technische tekening met de positie van de leuningdragers. Na goedkeuring van de tekening zal de productie worden gestart en ontvangt u binnen 2 weken uw trapleuning op maat. De trapleuning zal deels voorgemonteerd worden geleverd. De eindkappen zijn al bevestigd in de buis en de gaten voor de leuninghouders worden door ons getapt. U hoeft alleen nog de leuningdragers aan de koker en de muur te monteren. Dit doet u gemakkelijk dankzij de meegeleverde montagehandleiding en de meegeleverde bevestigingsmiddelen.

Hoeveel leuningdragers ontvangt u?
Op basis van de door u opgegeven lengte van de trapleuning, bepalen wij hoeveel leuningdragers de trapleuning nodig heeft. Trapleuningen van 500 mm tot 1500 mm worden geleverd met 2 leuningdragers, 1501-3000 mm wordt geleverd met 3 leuningdragers, 3001-4500 mm met 4 leuningdragers en 4501-6000 mm wordt geleverd met 5 leuningdragers. Wij voorzien de trapleuning van op de juiste plaatsen van tapgaten voor montage van de leuningdragers, vooraf krijgt u hiervan een tekening ter goedkeuring.

Bestel nu bij RVS-Products.nl
Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden voordelig uw trapleuning. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.