RVS trapleuning Moni rond Ø 42,4 mm inclusief leuningdragers

Artikelnr. Moni-rond
Voorraad:
Minimale lengte is 500 mm, en de maximale lengte is 6000 mm.
Totaal:
incl. btw
excl. btw
  • Gratis verzending vanaf € 100,- bij standaard* pakketten
  • Zakelijk? Zonder account op rekening bestellen!
  • Uitsluitend hoge kwaliteit producten
  • Veilig shoppen; Trusted Shops kopersbescherming

Productspecificaties

Materiaal RVS-304
Afwerking Mat geslepen
Verpakkingsinhoud Buis, Eindkappen (voorgemonteerd), Bevestigingsmaterialen, RVS cleaner, Leuningdragers
Uitvoering Zie omschrijving
Diameter buis 42,4 x 2,0 mm
Merk RVS Products

Omschrijving

RVS trapleuning Moni rond op maat
Een trapleuning op maat bestelt u gemakkelijk online bij RVS Products. Deze trapleuning is rond en heeft een diameter van 42,4 mm. De prijs is inclusief buis, leuninghouders, eindkappen, het tappen van gaten voor de leuninghouders en benodigde bevestigingsmaterialen. Alle onderdelen van de trapleuning zijn vervaardigd uit RVS-304.

Wat kunt u van RVS Products kunt verwachten?
Als u een trapleuning op maat besteld ontvangt u ter goedkeuring een technische tekening met de positie van de leuningdragers. Na goedkeuring van de tekening zal de productie worden gestart en ontvangt u binnen 2 weken uw trapleuning op maat. De trapleuning zal deels voorgemonteerd worden geleverd. De eindkappen zijn al bevestigd in de buis en de gaten voor de leuninghouders worden door ons getapt. U hoeft alleen nog de leuningdragers aan de buis en de muur te monteren. Dit doet u gemakkelijk dankzij de meegeleverde montagehandleiding en de meegeleverde bevestigingsmiddelen.

Hoeveel leuningdragers ontvangt u?
Op basis van de door u opgegeven lengte van de trapleuning, bepalen wij hoeveel leuningdragers de trapleuning nodig heeft. Trapleuningen van 500 mm tot 1500 mm worden geleverd met 2 leuningdragers, 1501-3000 mm wordt geleverd met 3 leuningdragers, 3001-4500 mm met 4 leuningdragers en 4501-6000 mm wordt geleverd met 5 leuningdragers. Wij voorzien de trapleuning van op de juiste plaatsen van tapgaten voor montage van de leuningdragers, vooraf krijgt u hiervan een tekening ter goedkeuring.

Bestel nu bij RVS-Products.nl
Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden voordelig uw trapleuning. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.