Uitgiftebuffet Hanni RVS-304 mat geslepen

Artikelnr. 7720051003520
Voorraad:
  • Gratis verzending vanaf € 100,- bij standaard* pakketten
  • Zakelijk? Zonder account op rekening bestellen!
  • Uitsluitend hoge kwaliteit producten
  • Veilig shoppen; Trusted Shops kopersbescherming

Productspecificaties

Materiaal RVS-304
Afwerking Mat geslepen
Inclusief glas Nee
Afmetingen 35 x 35 mm
Bereken glas x - 62 mm
Afwijkende afmetingen mogelijk Ja
Breedte 1200 mm
Diepte 350 mm
Hoogte 400 mm
Glasdikte 8 mm
Merk RVS Products

Omschrijving

De niesbeschermer HANNI is een flexibele oplossing voor meer hygiëne en veiligheid aan het buffet. De niesbescherming is gemaakt van elegante roestvrijstalen vierkante buizen en heeft verschillende glasklemmen waarmee de ruit kan worden gemonteerd zonder gaten te boren. Met behulp van 360° draaibare scharnieradapters en glasaanslagen kan het voorste scherm als een klep worden geopend en gesloten, waardoor het gebied adequaat wordt beschermd en toch gemakkelijk toegankelijk is. Verdere bescherming wordt geboden door twee glazen zijpanelen, die permanent met glasklemmen zijn gemonteerd. De beschermingsbuffers voor glaspanelen op de niesbeschermer maken het mogelijk een glaspaneel veilig op de niesbeschermer te plaatsen en beschermen tevens het buffetgedeelte van bovenaf. Het gebruik van niesbeschermers in de horeca is cruciaal om de overdracht van infectieziekten tot een minimum te beperken. Vooral bij verkoudheid of aandoeningen aan de luchtwegen zijn hoesten en niezen een belangrijke bron voor de verspreiding van virussen en bacteriën. Een hoestbeschermer biedt een eenvoudige maar zeer effectieve manier om het risico van infectie te verminderen. Hoestbeschermers zoals de Hanni hoestbeschermer kunnen de verspreiding van druppels helpen verminderen door hoesten en niezen te onderscheppen en een barrière te vormen tussen mensen. Dit kan de verspreiding van infecties helpen vertragen en het infectierisico voor gasten en personeel minimaliseren. Al met al is het gebruik van niesbeschermers in de horeca een belangrijke maatregel om de gezondheid en veiligheid van gasten en personeel te waarborgen en tegelijkertijd vertrouwen in het etablissement op te bouwen.