RVS U-bouten

RVS U-bouten kennen vele toepassingen, afhankelijk van maatvoering en uitvoering. Een U-bout RVS is dankzij de corrosiebestendige eigenschappen van het materiaal geschikt voor toepassing in extreme omstandigheden. Voor RVS-316 U-bouten geldt dat deze bestand zijn tegen zout water, chloor en verschillende zuren, waardoor deze ook op zee, in sanitaire voorzieningen of voor industriële toepassingen bruikbaar zijn. Wij leveren onze U-bouten in diverse maten en uitvoeringen, waaronder uiteraard ook de veelgebruikte U-bout M8 en U-bout M10.
Sorteer op
Waterski trekoog voor spiegel M10 x 50 mm RVS-316
 63,65 incl. btw  52,60 excl. btw
2-5 werkdagen
Waterski trekoog voor spiegel M12 x 65 mm RVS-316
 81,68 incl. btw  67,50 excl. btw
2-5 werkdagen
Waterski trekoog voor spiegel 92 x 62 mm RVS-316
 62,13 incl. btw  51,35 excl. btw
2-5 werkdagen

Producten 49-51 van 51

per pagina

RVS U-bouten kopen

RVS U-bouten kopen doet u het liefst tegen scherpe prijzen en snelle levertijden. Bij onze webshop bent u daarvoor aan het juiste adres. U-bouten online bestellen gaat bij ons eenvoudig en snel, waarbij zakelijke klanten op factuur kunnen bestellen en u de producten netjes thuis afgeleverd krijgt. Onze U-bouten zijn zorgvuldig geselecteerd en gefabriceerd uit hoogwaardig RVS-304 of RVS-316.

U-bouten M8

U-bouten M8 is een veel voorkomende maatvoering voor gebruik in constructies en tuigages. M8 U-bouten hebben een hoge breeklast en zijn gemakkelijk te monteren, waardoor ze erg geliefd zijn voor verschillende toepassingen. Uiteraard kunnen deze U-bouten in verschillende uitvoeringen en RVS-varianten geleverd worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om U-bouten onder een bepaalde hoek te bestellen.

Oogbouten M10

U-bouten M10 worden veelal gebruikt voor constructies en staan bekend om hun hoge breeklast. Door M10 U-bouten RVS onder een specifieke hoek te kopen zijn deze modellen ook goed inzetbaar voor de montage van tuigage op zeilschepen en andere touw- en kabelconstructies. M10 U-bouten van RVS-316 zijn uitstekend bestand tegen het zoute zeewater en andere weerselementen. Wij leveren deze U-bouten tegen scherpe prijzen en met een goede levertijd.