U-profielen

RVS U profiel, de perfecte afwerking voor elke glasrailing, douchewand of trapleuning voor ledverlichting! Een U profiel RVS vormt dankzij de roestbestendigheid een duurzame en economische keuze. Wij bieden diverse RVS legeringen, uitvoeringen en afwerkingen aan. Variërend van het betaalbaardere RVS-304 tot hoogwaardig RVS-316 dat bestand is tegen chloor en zeewater.

U profielen

U profielen koopt u bij RVS Products. Wij leveren RVS profielen en RVS buisprofielen tegen scherpe prijzen thuis bij u af. Zo kunt u al uw projecten prachtig en snel afleveren! RVS profielen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zodat ze precies aansluiten op uw badkamer of hekwerk. Koop RVS antraciet of glanzend gepolijst en voltooi uw project.

RVS C profiel

RVS C profiel, perfect als u een glasrandbalustrade wil maken met mooi afgewerkte railing! Met een RVS C profile zorgt u voor een stijlvolle afwerking en een goede bescherming van het glas. C profielen RVS zijn een verantwoorde en toekomstbestendige keuze voor uw project. Met een RVS C profile zit u goed.

RVS U profielen in alle soorten en maten

RVS U profielen in alle soorten en maten vindt u in onze webwinkel. Variërend van een aluminium U profiel tot een RVS buisprofiel voor gebruik bij een trapleuning met ledverlichting. Ook een C profiel RVS voor een glasrand of een RVS profiel voor uw douchecabine bestelt u goedkoop en snel via onze webshop. Wij leveren RVS U profiel op maat in diverse varianten en uitvoeringen. Variërend van aluminium en RVS-304 tot RVS-316 en van mat geslepen tot glanzend gepolijst of zwart gecoat.